Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / TELEVES OVERLIGHT SET. Ολοκαίνουρια και Πρωτοποριακή λύση για μετατροπή Δορυφορικού και Επίγειου σήματος TV απο Ομοαξονικό σε Οπτική Ινα.
TELEVES OVERLIGHT SET. Ολοκαίνουρια και Πρωτοποριακή λύση για μετατροπή Δορυφορικού και Επίγειου σήματος TV απο Ομοαξονικό σε Οπτική Ινα.

09/05/2022

TELEVES OVERLIGHT SET. Η ολοκαίνουρια και πρωτοποριακή λύση της TELEVES για την μετατροπή Δορυφορικού και Επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος απο Ομοαξονικό σε Οπτική Ινα για μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις και την μετατροπή της Οπτικής Ίνας ξανα σε Ομοαξονικό, για απευθείας σύνδεση σε αντίστοιχες εισόδους πολυδιακόπτη.

To TELEVES OVERLIGHT αποτελείται απο Wideband LNB, Overlight Optical TX (πομπος) και Overlight Optical RX (δέκτης), τα οποία επιπλέον παρέχουν την δυνατότητα διανομής της εξόδου Οπτικής, σε έως 64 σημεία Οπτικής Ίνας, με αντίστοιχο Οπτικό splitter, στα 1310nm με ισχύ οπτικής 10dBm.

Ιδανικό για εγκαταστάσεις GPON αλλά και για κεντρικές ή/και συλλογικές εγκαταστάσεις με πολλά σημεία διανομής οπτικής ίνας, όπου απαιτείται η όδευση του σήματος μέσω της μονότροπης οπτικής ίνας, σε μεγάλη απόσταση.

Παρέχει εύκολη και αξιόπιστη λύση είτε σε μικρές, είτε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, καθώς διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών και επιλογών οι οποίες διευκολύνουν τον τεχνικό εγκαταστάτη.

Οι συσκευές είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές συλλογικές/κεντρικές εγκαταστάσεις, έχοντας περάσει τους αντίστοιχους ελέγχους της πιό πρόσφατης προδιαγραφής EICS, σύμφωνα με DTG ή CAI.

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...