Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / TELEVES IPTV με ΝΕΑ IP STREAMER HEADEND MODULES
TELEVES IPTV με ΝΕΑ IP STREAMER HEADEND MODULES

27/04/2020

Η TELEVES, πρωτοπόρος σε τεχνολογίες σημάτων, δεδομένων και IP TV, παρουσιάζει 2 νέα μοντέλα IP STREAMER, στην σειρά επαγγελματικών headend modules T.0X, τα οποία μπορείτε να βρείτε άμεσα διαθέσιμα στο Β2Β της EDISION. Τα νέα TELEVES IP STREAMERS, είναι πλήρως συμβατά με όλα τα modules της σειράς T.0X (αυτά που συνθέτουν και τα EDI-HOTEL) αλλά και με όλα τα παρελκόμενα όπως κυτία, βάσεις, τροφοδοτικά κλπ.

Η πρώτη μονάδα, 565701 T.0X DVB-T/T2 MUX 4-MUX CI σε 32 IP STREAMS, διαθέτει 2 εισόδους ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ σημάτων, με 4 αποδιαμορφωτές συνολικά, για 2 κανάλια ανα είσοδο. Στην έξοδο παράγει σήμα IP (encapsulated), με έως 32 ΙP SPTS κανάλια περιεχόμενο, με επιλογή απο τα επίγεια ψηφιακά κανάλια στην είσοδο. Επιπλέον, με την θύρα CI και το κατάλληλο CAM module, μπορεί να αποκωδικοποιήσει συνδρομητικά επίγεια ψηφιακά κανάλια

Η δεύτερη μόνάδα, 565801 T.0X DVB-S2 MUX 3TP CI σε 32 IP STREAMS, διαθέτει 2 εισόδους ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ σημάτων, με 3 αποδιαμορφωτές, έναν για την μία είσοδο και δύο για transport stream ίδιας πόλωσης, για την δεύτερη. Στην έξοδο παράγει σήμα IP (encapsulated), με έως 32 ΙP SPTS κανάλια περιεχόμενο, με επιλογή απο τα δορυφορικά κανάλια στην είσοδο. Επιπλέον, με την θύρα CI και το κατάλληλο CAM module, μπορεί να αποκωδικοποιήσει συνδρομητικά δορυφορικά κανάλια

Στα πολλά τεχνικά και εμπορικά πλεονεκτήματα τους, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

- ΕΛΕΓΧΟΣ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: Με 2 τρόπους, ως IP module αλλα και ως IP headend. 1. μέσω ενσωματωμένου WEB INTERFACE, 2. μέσω WiFi με το καλώδιο OTG USB-microUSB cable+WiFi adapter (κωδικός είδους 216802)

- Δυνατότητα διέλευσης του σήματος IP απο module σε module (loop through, Daisy chain), στο IP headend.

- Διασύνδεση του με τα υπόλοιπα IP modules και με την χρήση του web interface, οι IP μονάδες μπορούν να ρυθμιστούν και να διαχειριστούν απομακρυσμένα, μέσω του master IP module.

- Πολλά κανάλια μπορούν να προστεθούν μονομιάς, επιλέγοντας μια βασική διεύθυνση IP και μία βασική θύρα για τα επιθυμητά κανάλια, μαζί με μία διεύθυνση IP ή αυτόματη ανάθεση θύρας.

- Αντιγραφή και καταχώρηση ρυθμίσεων του IP headend.

- Παραγωγή αρχείου αναφοράς κατάστασης.

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία.
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...