Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / TELEVES ELLIPSE ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEVES
TELEVES ELLIPSE ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEVES

18/04/2019

Το TELEVES ELLIPSE σετ 148905, είναι μια ολοκαίνουρια, πρωτοποριακή προταση από την TELEVES, για ιδανική λήψη επίγειου ψηφιακού σήματος. Περιλαμβάνει τροφοδοτικό 2 εξόδων και την νέα "έξυπνη" κεραία Ellipse, η οποία προσαρμόζεται ηλεκτρονικά, αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του λαμβανόμενου επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος απο τον αναμεταδότη. Ελέγχει συνεχώς και ρυθμίζει αυτόματα την απολαβή της, για να παρέχει την όσο το δυνατό καλύτερη στάθμη σήματος εξόδου προς τις TV, κάθε στιγμή. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει στα παρακάτω σημεία:

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η παραγωγή γίνεται σε τεχνολογικά κορυφαίες εγκαταστάσεις της TELEVES. Κατασκευασμένη σε πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής και ελέγχου, η οποία εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο εγγυημένης απόδοσης.

- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ: Σε 3 απλά βήματα, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Με στιβαρό σύστημα μόνιμης συναρμολόγησης.

- «ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το έξυπνο σύστημα TForce ενεργοποιείται όταν η κεραία τροφοδοτείται μέσω ομοαξονικού, με το τροφοδοτικό που περιέχεται στην συσκευασία της. Μέσω της ενεργής τεχνολογίας TForce B.O.S.S., εξαλείφει κάθε παρεμβολή, ακόμα και στα όρια του τηλεοπτικού φάσματος συνδυάζοντας τα νέας γενιάς ηλεκτρονικά κυκλώματα TELEVES TForce, με νέο επαναστατικό ηλεκτρονικό φίλτρο. Αυτόματη και συνεχής προσαρμογή ιδανικού σήματος προς τις TV.

Τεχνολογική καινοτομία TELEVES, σε ένα ασυναγώνιστο πακέτο πρωτοποριακών τεχνολογικών χαρατηριστικών:

- Προσαρμόζεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στις συνθήκες του σήματος λήψης. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει σταθερή, υψηλής ποιότητας λήψη επίγειου ψηφιακού σήματος (UHF), μεγιστοποιώντας την απόρριψη σημάτων κινητής τηλεφωνίας LTE χάρη στο ενσωματωμένο, υψηλής επιλεξιμότητας φίλτρο που διαθέτει.

- Κατασκευασμένη με ανθεκτικά στην οξείδωση υλικά: αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και κράμα ΖΑΜΑΚ ενισχυμένο με αντιδιαβρωτική επεξεργασία.

- Εξαιρετικά ελαφριά, για ευκολότερη εγκατάσταση σε δύσκολα σημεία τοποθέτησης.

- Συμπαγής, για μικρότερη αντίσταση στον αέρα.

- Μειωμένες διαστάσεις (555 x 685 x 820 χιλ), χωρίς μείωση της απόδοσης.

Είναι άμεσα διαθέσιμη στο Β2Β της EDISION, σε ειδική, compact συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει και τo τροφοδοτικό (σε ξεχωριστή συσκευασία blister). Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...