Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / PICCO T265 pro. Nέος αποκωδικοποιητής EDISION, για Επίγειο Ψηφιακό και Καλωδιακό τηλεοπτικό σήμα, Full HD DVB-T2/C, H265 HEVC 10Bit
PICCO T265 pro. Nέος αποκωδικοποιητής EDISION, για Επίγειο Ψηφιακό και Καλωδιακό τηλεοπτικό σήμα, Full HD DVB-T2/C, H265 HEVC 10Bit

03/12/2021

PICCO T265 pro. Nέος αποκωδικοποιητής EDISION, για λήψη Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού τηλεοπτικού σήματος, Full High Definition DVB-T2/C, H265 HEVC 10Bit. Διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό, αναβαθμισμένες κατασκευαστικές διαδικασίες και νέα αισθητική στη μπροστινή πλευρά, στην οποία ξεχωρίζει η οθόνη και τα πέντε (5) πλήκτρα 3 λειτουργιών σε κυκλική διάταξη. Στην καρδιά του, βρίσκουμε νέο επεξεργαστή και προηγμένα στοιχεία κατασκευής, για να σας παρέχει μιά συνολικά κορυφαία εμπειρία θέασης και χρήσης.

Στα πλούσια τεχνικά και χρηστικά χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνονται το ολοκαίνουριο μοντέλο τηλεχειριστηρίου 2σε1, το EDI-RCU 4 Learn και το τροφοδοτικό USB PSU 5V 2in1. Το EDI-RCU 4 Learn σας προσφέρει εξαιρετικά εργονομική και πρακτική χρήση και λειτουργία του δέκτη , συμπληρωματικά με έως και 4 λειτουργίες TV LG/SAMSUNG* ή ελεύθερα προγραμματιζόμενων.

Μέσα στην εργοστασιακή συσκευασία του, περιέχεται το ειδικό τροφοδοτικό USB PSU 5V 2in1! Λειτουργεί ώς κοινό τροφοδοτικό πρίζας αλλά με το καλώδιο τροφοδοσίας USB που διαθέτει, η άκρη USB μπορεί να συνδεθεί σε μια θύρα USΒ της τηλεόρασης, για τροφοδοσία μέσω αυτής, χωρίς να χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό συνδεδεμένο με την πρίζα!

Ο PICCO T265 pro, Επίγειος Ψηφιακός και Καλωδιακός δέκτης H265 HEVC 10Bit, υποστηρίζει και USB WiFi, για να σας προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Πρόγνωση Καιρού αλλά και Online αναβάθμιση λογισμικού (όλα με προσθήκη της επιπλέον κεραίας USB WiFi EDI-Mega). Λειτουργίες H265 Media Player και PVR, είναι επίσης διαθέσιμες για εσάς.

Σχεδιασμένος με εξαιρετική έμφαση στην ευκολία και ευελιξία χρήσης, καθώς συνοδεύεται και από το καλώδιο Jack σε IR, η χρήση του οποίου καθιστά την συσκευή του δέκτη πρακτικά αόρατη, με δυνατότητα τοποθέτησης της πίσω από την τηλεόραση, για παράδειγμα. Επιπλέον, η ευανάγνωστη 4-ψηφια οθόνη LED και τα 5 πλήκτρα 3 λειτουργιών σε κυκλική διάταξη στην μπροστινή πλευρά, ενισχύουν την συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης του δέκτη και θέασης των αγαπημένων σας προγραμμάτων.

Με όλα αυτά τα κορυφαία, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά απο την EDISION, ο PICCO T265 pro είναι έτοιμος να γίνει ακόμα μία υψηλού επιπέδου επιλογή, για εσάς!

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...