Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / PICCO T265+. ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΩΝ DVB-T2/C H265 HEVC ΔΕΚΤΩΝ EDISION!
PICCO T265+. ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΩΝ DVB-T2/C H265 HEVC ΔΕΚΤΩΝ EDISION!

27/07/2021

EDISION PICCO T265+. Νέα άφιξη στην κατηγορία των Επίγειων Ψηφιακών DVBT2 H265 HEVC δεκτών EDISION. Με δυναμικό σχεδιασμό και ιδιαιτέρως αναβαθμισμένη ποιότητα και λειτουργικότητα, ο Επίγειος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής PICCO T265+ αποτελεί την ανανεωμένη πρόταση της EDISION για την λήψη Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού σήματος Full High Definition DVB-T2/C, Η265 HEVC.

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με αυστηρά κριτήρια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς του σήμερα, υποστηρίζει USB WiFi για πρόσβαση στις εφαρμογές YouTube, Καιρός και Online αναβάθμιση λογισμικού, με επιπλέον προαιρετικό είδος την Κεραία WiFi EDI-Mega, προσφέροντας παράλληλα λειτουργίες Media Player και PVR.

Φυσικά, μπορεί να δεχτεί προαιρετικά και την επέκταση "ΚΑΛΩΔΙΟ Jack σε IR 1,0m" , ενώ μέσα στην εργοστασιακή συσκευασία του, συνοδεύεται από το εργονομικό και εύχρηστο τηλεχειριστήριο 2σε1, για δέκτη και έως 4 λειτουργίες της TV, προσφέροντας την ευέλικτη ευκολία που αναζητά κάθε άνθρωπος, στην καθημερινή τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Ευκολία χρήσης και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σ’ έναν compact δέκτη EDISION, ο οποίος χαρίζει κορυφαία συνολική εμπειρία χρήσης και θέασης, ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες! Άμεση διαθεσιμότητα στο B2B της EDISION.

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...