Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΝΕΟ και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ EDISION HDMI MODULATOR 3in1 pro, με ΤΡΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και έξοδο DVB-T, ISDB-T ή Καλωδιακό DVB-C MPEG4
ΝΕΟ και ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ EDISION HDMI MODULATOR 3in1 pro, με ΤΡΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και έξοδο DVB-T, ISDB-T ή Καλωδιακό DVB-C MPEG4

28/05/2024

Το EDISION HDMI MODULATOR 3in1 pro, είναι ένας ολοκαίνουριος ψηφιακός διαμορφωτής, με νέα τριπλή απεικόνιση στο START MENU του LCD DISPLAY, με 3 σημαντικές πληροφορίες να εμφανίζονται μαζί σε μία προβολή οθόνης (Όνομα καναλιού, Κανάλι ή Συχνότητα εξόδου & Pre-configID).

Με πολλαπλές επιλογές και ευέλικτες λειτουργίες, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και εγκαταστάσεων, καθώς με μία συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 τύπων σήματος εξόδου (Επίγειο Ψηφιακό DVB-T, ISDB-T ή Καλωδιακό DVB-C MPEG4), ενώ έχετε στην διάθεση σας και εξόδους RF loop και ΗDMI loop.

Στα πολλά τεχνικά και εμπορικά πλεονεκτήματα τα οποία σας προσφέρει, συμπεριλαμβάνεται και δυνατότητα σύνδεσης στου με IR Σύστημα επέκτασης εντολών τηλεχειριστηρίου (όπως το EDI-Rx), μέσω του ενσωματωμένου πομπού υπερύθρων IR Tx.

Επιπλέον, σας παρέχει έξοδο σήματος με ανάλυση έως FULL HD 1080p και πλέον με δυνατότητα έως 60fps, με επιλεγόμενο αντίστοιχο εύρος μπάντας 6MHZ, 7MHZ, 8MHZ και MER περισσότερο από 35dB.

Φυσικά διαθέτει και την εξαιρετικά ευέλικτη και γρήγορη επιλογή των 50 έτοιμων και επιλεγόμενων ID, με λειτουργία Pre-Config για επιπλέον customization.

Την ολοκαίνουρια αυτή πρόταση του EDISION HDMI MODULATOR 3in1 pro, συμπληρώνουν η οθόνη LCD με λειτουργία αναμονής και τα 6 Κουμπιά Οθόνης τα οποία διαθέτει στην μπροστινή πλευρά, για να σας προσφέρει και άμεση πρόσβαση στο μενού και στον προγραμματισμό του!

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...