Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ "ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ" και "ΟΔΙΚΩΣ", ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ "ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ" και "ΟΔΙΚΩΣ", ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

07/05/2020

Αγαπητοί συνεργάτες,

η EDISION ακολουθώντας τις επικαιροποιημένες υποδείξεις και τις επισημάνσεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και τα όσα επιβάλλουν η επιχειρηματική ηθική και η εταιρική κοινωνική ευθύνη, έχοντας προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών της, επανενεργοποιεί απο την Δευτέρα 11/5/2020, τις δυνατότητες παραλαβής/αποστολής παραγγελιών «ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ» και «ΟΔΙΚΩΣ», σύμφωνα με τα παρακάτω:

- Παραλαβή ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ, σε διαμορφωμένους χώρους προστασίας σε κάθε είσοδο της εταιρείας και με σχετικές οδηγίες. Το ωράριο για όλες τις παραλαβές θα είναι 8:00 – 16:00.

- Παραδόσεις ΟΔΙΚΩΣ στην Θεσσαλονίκη θα γίνονται ξανά Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με χρήση μάσκας & γάντια μιας χρήσης από τους οδηγούς της εταιρείας.

Επίσης, προτείνουμε σε όσους συνεργάτες μας έχουν ταλαιπωρηθεί το πρόσφατο χρονικό διάστημα από την χρονική παράταση παράδοσης των παραγγελιών τους με courier, να επιλέγουν από το Β2Β ώς τρόπο αποστολής "ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" (μέχρι βελτίωσης/επαναφοράς των συνθηκών/χρόνων παράδοσης απο τις courier).

news image



Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...