Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION PROTON S2. ΝΕΟΣ, Free-to-Air DVB-S2 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ!
EDISION PROTON S2. ΝΕΟΣ, Free-to-Air DVB-S2 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ!

03/02/2020

Ο νέος, ολοκαίνουριος δορυφορικός δέκτης EDISION PROTON S2, είναι το νέο μέλος στην συνέχεια της εξέλιξης των σύγχρονων μοντέλων δορυφορικών δεκτών μας. Είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα βασικό Free-to-Air μοντέλο δορυφορικού δέκτη, με εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής.

Ο EDISION PROTON S2, για ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, σας προσφέρει πλήκτρα ON/OFF και αλλαγής καναλιών στην μπροστινή πλευρά δίπλα στην οθόνη, τηλεχειριστήριο 2σε1 με 4 έτοιμες ρυθμίσεις λειτουργιών για LG/SAMSUNG τηλεοράσεις (ή ελεύθερα προγραμματιζόμενες για οποιοδήποτε μοντέλο τηλεόρασης).

Επίσης, υποδοχή για εξωτερικό IR τηλεχειριστηρίου για να κάνετε τον δέκτη "αόρατο", νέο βελτιωμένο Μενού, υποστήριξη Dolby, LED display και έξοδο SCART, WiFi support για Ιντερνετ εφαρμογές, έτοιμος για σύνδεση σε κάθε τηλεόραση μέσω HDMI, SCART, SCART-3RCA σύνδεσης, για SD και Full High Definition Καλωδιακά κανάλια.

Διαθέτει compact και στυλάτο σχεδιασμό με LED display και USB θύρα στην μπροστινή πλευρά. Συνοδεύεται απο ελκυστική, χαμηλή τιμή αλλά με όλα τα υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας του όπως όλοι οι δέκτες EDISION και φυσικά πλαισιώνεται απο την ολοκληρωμένη εγγύηση και υποστήριξη EDISION.

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...