Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION NANO T265+. ΝΕΟΣ ΜΙΝΙ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ T2 H265 HEVC ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑKΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!
EDISION NANO T265+. ΝΕΟΣ ΜΙΝΙ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ T2 H265 HEVC ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑKΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!

26/11/2021

EDISION NANO T265+. Μία πρωτοποριακή πρόταση της EDISION, σε DVB-T2 H265 HEVC Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη, για λήψη Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού σήματος Full High Definition DVB-T2/C Η265 HEVC. Ο ΝΑΝΟ Τ265+ είναι δέκτης τύπου HDMI Dongle σε μέγεθος «τσέπης», κατασκευασμένος σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος ( 8 x 2,8 x 1,2 εκατοστά), ιδανικός για εγκατάσταση πίσω από την τηλεόραση.

Εξαιρετικός συνδυασμός λειτουργικότητας και ευκολίας, καθώς τροφοδοτείται από το USB της τηλεόρασης για ακόμα ευκολότερη συνδεσιμότητα και απολαυστική χρήση, σε συνδυασμό με το 2-σε-1 τηλεχειριστήριο του για τις λειτουργίες του δέκτη και έως και 4 λειτουργίες της TV, ελεύθερα προγραμματιζόμενες. Τα πλεονεκτήματα του συμπληρώνονται και από το καλώδιο/επέκταση εντολών τηλεχειριστηρίου, για απροβλημάτιστη απόλαυση των αγαπημένων σας εκπομπών, όπου εσείς θέλετε, σε μία τηλεόραση με HDMI & USB!

Φυσικά, διαθέτει και υποστήριξη USB WiFi για εφαρμογές YouTube, Καιρός και Online αναβάθμιση λογισμικού (με επιπλέον προαιρετικό είδος USB WiFi EDI-Mega) και λειτουργίες Media Player με εγγραφή PVR, απογειώνοντας την εμπειρία χρήσης του για εσάς!

Δειτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image



Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...