Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDI-HOTEL BALKAN, NEA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ME ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
EDI-HOTEL BALKAN, NEA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ME ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

13/01/2020

Τα πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα, επαγγελματικά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL, εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο, με 4 νέες μονάδες EDI-HOTEL BALKAN, οι οποίες περιέχουν έτοιμα προγραμματισμένα δορυφορικά κανάλια από τις Βαλκανικές χώρες. Τα 4 νέα EDI-HOTEL BALKAN, αποτελούν την ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες έχουν φιλοξενούμενους από αυτές τις χώρες ή επιθυμούν να εμπλουτίσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο το οποίο προσφέρουν.

Τα 4 νέα modular headend EDI-HOTEL BALKAN, πλήρως συναρμολογημένα και με προγραμματισμένα τα κανάλια εντός τους, σας προσφέρουν από 13 έως και 47 Βαλκανικά δορυφορικά κανάλια. Το δορυφορικό σήμα μετατρέπεται σε επίγειο ψηφιακό (όπως της ΕΡΤ και της Digea) και ενσωματώνεται απλά και απροβλημάτιστα στην υπάρχουσα εγκατάσταση Επίγειου ψηφιακού σήματος του ξενοδοχείου, και προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα και κρυστάλλινο ήχο στις MPEG4 TV του ξενοδοχείου.

H επιλογή των EDI-HOTEL BALKAN, προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες ψυχαγωγίας στους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία τα οποία απευθύνουν τις υπηρεσίες τους και σε πελάτες από Βαλκανικές χώρες. Το αποτέλεσμα είναι 100% επαγγελματικό, χωρίς καμία επέμβαση στα δωμάτια αλλά και χωρίς προσθήκη/αλλαγή τηλεχειριστηρίου.

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία.
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...