Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ HDMI. ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ TELEVES 716701 DIGIDOM HDMI+IR Tx/Rx WiFi 5GHz 8ch.!
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ HDMI. ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ TELEVES 716701 DIGIDOM HDMI+IR Tx/Rx WiFi 5GHz 8ch.!

16/04/2021

Η Televes με το 716701 DIGIDOM HDMI+IR Tx/Rx WiFi 5GHz 8ch. δίνει την λύση στην ασύρματη μεταφορά σήματος HDMI έως Full HD 1080 (εικόνα, ήχος και εντολές τηλεχειριστηρίου IR), μέσω WiFi 5GHz, απο κάθε συσκευή πηγής με έξοδο HDMI, όπως πχ (καταγραφικά DVR, κάμερες, δέκτης, τηλεόραση, DVD, κλπ).

Με την επιλογή αυτή, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ανάλυσης έως και Full High Definition 1080, με WiFi στα 5GHz για αποφυγή των κοινών παρεμβολών, ταυτόχρονα με τις εντολές τηλεχειριστηρίου όπου αυτό απαιτείται, για τον έλεγχο της συσκευής απο το σημείο θέασης.

Επιπλέον, ο πομπός του αναμεταδότη HDMI έχει ενσωματωμένη έξοδο HDMI-loop, για ταυτόχρονη θέαση της πηγής και τοπικά στο σημείο της εγκατάστασης, ενώ ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων ειναι για το Video έως 3 Gbps και για το Audio έως 18 Mbps.

Το σέτ πομπού/δέκτη, έχει ιδιαίτερα συμπαγείς διαστάσεις, μόνο 1,4 x 8,5 x 8,5 εκατοστά η κάθε μονάδα και πλαισιώνεται με την πολύπλευρη τεχνογνωσία του κατασκευαστή Ομίλου Televes.

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...