596111 MOSAIQ6 DVB-T/T2/S/S2/C + CI + FO SEL. + BAG
Κωδικός είδους:
12-34-0401
  • Κατασκευαστής:
    TELEVES
  • Barcode:
    8424450191545
  • Τεμάχια ανα συσκευασία:
    1
  • Καθαρό Βάρος:
    5.4 kg
  • Μεικτό Βάρος:
    6 kg
  • Διαστάσεις ανα συσκευασία:
    37x20x32
  • Το προϊόν καταχωρήθηκε στις:
    03-07-2020
  • Το προϊόν καταργήθηκε:
    25-01-2024

Αναλυτής φάσματος Televes 596111 MOSAIQ6 DVB-T/T2/S/S2/C+CI+FO Selective+BAG. Η δύναμη της εξειδικευμένης εμπειρίας ενσωματωμένη σε ένα υψηλής απόδοσης φορητό πεδιόμετρο/αναλυτή σημάτων για επαγγελματίες τεχνικούς, το οποίο τους παρέχει αναβαθμισμένες λειτουργίες και υψηλή ακρίβεια μετρήσεων.
Σε συνδυασμό με εξειδικευμένη οθόνη αφής, το MOSAIQ6 είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον τεχνικό, ικανό για μέτρηση, ανάλυση και διάγνωση σημάτων DVBT/T2, DVBS/S2/S2X, DVBC (QAM) αλλά και πολύ περισσότερα με τις επιλογές Option. Κανάλι επιστροφής, ραδιόφωνο, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB.DAB+, τηλεοπτικά σήματα, Οπτική Ινα, WiFi, IPTV κανάλια, και όλα αυτά ακόμα και για τα πιό πολύπλοκα σενάρια. Είναι εξοπλισμένο με ταχύτατο αναλυτή φάσματος υψηλής ευκρίνειας ο οποίος σε συνδυασμό με τις λειτουργίες ανάλυσης echoes επιτρέπει την απεικόνιση οποιασδήποτε παραμέτρου του σήματος. Όλα αυτά, με αυτονομία χρήσης έως 4 ώρες, 2 κιλά βάρος, έγχρωμη οθόνη 8" με λειτουργία 6-σε-1, widgets επιλογής χρήστη και πολλά αλλα για προσωποποιημένη διαμόρφωση του εργαλείου σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη του.

Highlights:

- ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ: Απεικόνηση όλων των καναλιών στην ίδια προβολή οθόνης με ένδειξεις TILT και εξασθένιση. Learning Plan για πρόσβαση στην αυτόματη καταχώρηση καναλιών.
- ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ: Νέο σύστημα, για όλες τις κινήσεις αφής (tap, διπλό-tap, παρατεταμένη πίεση, σάρωση, σύρσιμο, πίεση ή διασπορά). Ο πιό ευκολος τρόπος για να εργάζεστε με ένα πεδιόμετρο υψηλής απόδοσης.
- ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: πολυκαρβονικό υλικό διπλής έγχυσης προστατεύει απο εξωτερικούς κραδασμούς, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ζημίας απο πέσιμο. Με υψηλή ποιότητα υλικών και αδιάβροχη οθόνη.
- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Τοπικά και Απομακρυσμένα μέσω WEB INTERFACE. Εύκολη διαχείριση με χρήση Η/Υ. CLOUD: εύκολη καταγραφή και αναβάθμιση.
- ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ: Με χρήση VNC, το πρόγραμμα δωρεάν απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, παρέχει ευέλικτη λειτουργικότητα με χρήση "ποντικιού". Οι παράμετροι μετρήσεων απεικονίζονται απομακρυσμένα και τοπικά. Η σύνδεση γίνεται εύκολα χρησιμοποιώντας την ΙΡ διεύθυνση του Ethernet ή του Wi-F, επιτρέποντας επίσης πρόσβαση στο web interface. Μέσω της εσωτερικής ιστοσελίδας του πεδιομέτρου, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην απομακρυσμένη διαχείριση με το μενού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: DVB-T/T2, DVB-S/S2/S2X, DVBC (QAM), Οπτικη Ινα Selective και Options (4K UHD, Wifi 5GHz, Analogue, GPS Drive Test, DAB/DAB+). Για όλα τα πλεονεκτήματα του MOSAIQ6, παρακαλώ κάνετε κλίκ στο πεδίο "Manual" δίπλα στο πεδίο "Περιγραφή", πάνω απο το κείμενο.
- ΤΑΧΥΤΑΤΟ SPECTRUM ANALYSER. Επαγγελματικός αναλυτής φάσματος με ταχύτατη ψηφιακή επεξεργασία (σάρωση <10ms) και υψηλό δυναμικό εύρος (>50dB). Ανίχνευση και ανάλυση σημάτων απο 5 έως 3300MHz (waterfall, εντολές λειτουργιών, σήμανση, διαμορφώσιμα απο τον χρήστη RBW/ VBW, κλπ).
- CONSTELLATION και ECHOES. Διάγραμμα "αστερισμού" για ανίχνευση "θορύβου", παρεμβολών και άλλων πιθανών προβλημάτων τα οποία επηρεάζουν το σήμα, προκαλώντας εξασθένιση στο MER. H γραφική απεικόνηση των echoes, επιτρέπει την ανίχνευσή τους στην λήψη του επίγειου ψηφιακού σήματος, ανιχνεύοντας την ζημιά που προκαλούν στην μέτρηση BER.
- WATERFALL. Γραφική αναπαράσταση σήματος, χρόνος/συχνότητα. Οι μετρήσεις σήματος χρωματιστά απεικονίζονται σε χρονικό άξονα. Ιδανικό εργαλείο για ανάλυση εξασθένισης και παρεμβολών, η οποία μπορεί να είναι δύσκολη μόνο με χρηση της απεικόνησης φάσματος.
- MULTISTANDARD, όλα σε ένα. Μετράει και αναλύει ψηφιακά/αναλογικά σήματα, επίγεια/δορυφορικα (DVB-T/T2, DVB-S/S2/S2X, FM, IPTV, οπτική ίνα, Wi-Fi, DVB-C Annex A, B, και C). DAB/DAB+ , με επιπλέον επέκταση.
- ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ. Λειτουργία μέτρησης Οπτικής Ίνας. Εξασθένιση και ισχύς μπορούν να μετρηθούν σε 3 μήκη κύματος (1310 nm, 1490 nm, και 1550nm) και ανάλυση RFoG.
- IPTV. Αποδιαμόρφωση/ανάλυση IPTV streams (Unicast/Multicast). Απεικόνηση εικόνας, bit rate και πληροφοριών : SID, VPID, AID, video profile, bit rate εικόνα, ήχο. Ειδικές μετρήσεις πρωτοκόλλων, UDP Payload Bitrate, IP payload bitrate, Packet arrival.
- NETWORK TOOLS. Συνδεσιμότητα, επίβλεψη δικτύου, με ένα interface. Παρέχει χρηστικά εργαλεία ελέγχου/επίβλεψης δικτύου και μπορεί να επιλεγεί πολλαπλή απεικόνηση (μωσαϊκό). Παρέχει πληροφορίες δικτύου, ταυτόχρονα σε μία οθόνη (IP, DNS, gateway, connection mode). Τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν την αναγνώριση δικτύου με καταγραφή του χρόνου αντίδρασης (latency ή ping) και της ταχύτητας σύνδεσης (speed test, upload/download). Επιπρόσθετα, διευκολύνουν την ανίχνευση προβλημάτων σύνδεσης, σαρώνωντας τις συνδεδεμένες συσκευές (ARP scan) και χαρτογραφώντας τις θύρες τους, είτε ανοιχτές είτε κλειστές, με προσβασιμότητα (NMAP).
- LTE ΕΛΕΓΧΟΣ. Αναλύει την επίδραση του LTE στα ψηφιακά κανάλια και ανιχνεύει αν χρειάζεται φίλτρο LTE ή όχι. Προσομοίωση με φίλτρο LTE το οποίο προτείνει το ίδιο το πεδιόμετρο. Με απεικόνιση επιλογής, ο τεχνικός μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο. Συμβατό με LTE700 (5G) και LTE790 (4G).
- ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ / ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. Ενδείξεις ΕΠΙΤΥΧΙΑ / ΑΠΟΤΥΧΙΑ, για εύκολη τεχνική απόφαση, μειώνοντας τα λάθη στην εγκατάσταση. Ενα εργαλείο γραφικών το οποίο επιταχύνει και βοηθά στην εξήγηση των δεδομένων και των μετρήσεων. Με διαφορετικά σημεία αναφοράς, αναλύει κάθε εγκατάσταση: headend, ενισχυτές κεντρικής/γραμμής, διασυνδέσεις κτιρίων, καταγραφές συνδέσεων, κλπ. Εκτός απο τις έτοιμες προεπιλογές, ο τεχνικός μπορεί να ορίσει και δικά του σημεία αναφοράς.
- 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟ. Αυτόματη ανίχνευση παραμέτρων σήματος εισόδου, σε λίγα δευτερόλεπτα. Ανίχνευση προτύπου, απεικόνιση παραμέτρων, χωρίς να χρειάζεται ο τεχνικός να ορίζει σήμα και να ζητά μετρήσεις. Μόνο με σύνδεση σήματος το MOSAIQ6 αυτόματα ανιχνεύει τον τύπο σήματος και απεικονίζει τις παραμέτρους.
- ECHOS ΕΝΔΕΙΞΗ, για βέλτιστη λήψη σήματος. Στα DVB-T/T2 είναι σημαντική η γνώση ύπαρξης και ο έλεγχος σημάτων echoes, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο το σωστό αποτέλεσμα της εγκατάστασης. Το MOSAIQ6 επεικονίζει τα echoes του λαμβανόμενου καναλιού, επιτρέποντας τον τεχνικό να τα ελαχιστοποιήσει, για την καλύτερη δυνατή λήψη σήματος.
- ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ. Ο ευκολότερος τρόπος ρύθμισης του MOSAIQ6. Αποθήκευση πολλαπλών προφίλ, ανάλογα με την εγκατάσταση στην οποία δουλεύει ο τεχνικός. Έτσι, δέν χρειάζεται να επιλέγετε κάθε φορά τις παραμέτρους της εγκατάστασης όποτε θέλετε να κάνετε μιά μέτρηση. Απλά επιλέξτε το αποθηκευμένο απο εσάς προφίλ και όλες οι παράμετροι θα επιλεγούν απο το πεδιόμετρο.
- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ: MACROLOGS/DATALOGS. Αποθηκεύει τις λεπτομέρειες του σήματος, σε εσωτερική μνήμη 32GB. Την ώρα που ο τεχνικός παίρνει μετρήσεις ή αναζητά πιθανά προβλήματα, αποθηκεύει τις παραμέτρους, για επιπλέον λεπτομερή ανάλυση ή για καταγραφή αναφοράς αρχείου εγκατάστασης.
Επιπλέον, μπορεί να αποθηκεύει απεικόνιση οθόνης, την ώρα της καταγραφής. Παρέχει δυνατότητα προγραμματισμού Macrolog, ώστε ο τεχνικός να μπορεί να επαναλαμβάνει και να αποθηκεύει μετρήσεις ορίζοντας το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο συνεχόμενων μετρήσεων. Απλά με εξαγωγή του αρχείου σε USB αποθηκευτικό μέσο.
- GPS OPTION για ανάλυση κάλυψης (με 596201). Αρχείο βάσει τοποθεσίας. Με GPS option εγκατεστημένο, οι μετρήσεις απεικονίζονται σε χάρτη στο σημείο στο οποίο έχουν γίνει, διευκολύνοντας την ανάλυση της κάλυψης του σήματος. Η πρόσβαση στις λεπτομέρειες γίνεται πανεύκολα, με διπλό κλίκ.
- 5GHz WIFI (με 596202). To φάσμα στα 5GHz είναι πολύ λιγότερο κορεσμένο απο το 2.4GHz με λιγότερες παρεμβολές, για καλύτερη επικοινωνία με το MOSAIQ6.
- ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ TV (με 596203). Απεικόνηση και μέτρηση αναλογικών τηλεοπτικών καναλιών, με στάθμη απο 20 dB΅V έως 128 dB΅V, C/N έως 52 dB, και V/A έως 30 dB.
- 4K UHD (με 596205). Ανάλυση Ultra High Definition στα χέρια σας, με το νέο πρότυπο συμπίεσης HVEC H.265 και μέγιστη ανάλυση έως 4K (3840?2160) και πρότυπο χρωματικής κωδικοποίησης HDR.

Πληροφορίες για το MOSAIQ6 και τα πλεονεκτήματα του, είναι διαθέσιμες με κλίκ στο πεδίο "Manual" δίπλα στο πεδίο "Περιγραφή"


Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...